Vento Eco2 A50 S9 Pro
Specialpris 6 918,00 kr 8 985,00 kr inkl. moms
Slutsåld
Artikel
3505

VENTO Eco2 A50 S9 Pro som består av två enheter för att skapa optimal ventilation och samtidigt värmeåtervinning upp till 97%. Anpassat för mindre lägenheter, sommarstugor, sovrum eller källarutrymmen. Skapar ett bra inomhusklimat med perfekt ventilation och värmeåtervinning. Detta lilla aggregatet monteras i väggen och skapar perfekt ventilering i kombination men effektiv energibesparing. I setet medföljer en kontrollpanel som styr de bägge aggregaten och har funktioner som nattläge, party och hastighet. Fördelen med två aggregat som styrs av samma kontrollpanel är att när det ena aggregatet förser rummet med friskluft så ser det andra aggregatet till att luften kommer ut. Sedan växlar aggregaten arbetsuppgift och på det sättet får man en balanserad ventilation men värmeåtervinning på ett enkelt sätt.

Detta ventilationsset har ett reglerbart flöde från 4-14l/s vilket tillgodoser rekommenderat ventilationsbehov för boendeytor upp till 40m2

Oavsett var du väljer att placera ditt aggregat så kommer det att förbättra ventilationen samtidigt som det tar vara på värmen i luften. Aggregatet uppfyller kraven för OVK*.

Keramiska värmeväxlare lagrar först värmen i frånluften för att sedan avge den till tilluften när flödet växlar, ett temperatur-exempel är att om utetemperatur är 0 grader och inomhustemperatur är 20 grader så håller tilluften ca. 17 grader. Med hjälp av denna ventilationsaggregat kommer du att uppleva ett fantastiskt inomhusklimat.

*OVK är en obligatorisk ventilationskontroll som sker regelbundet i kommersiella och offentliga byggnader, gäller ej en- och tvåbostadshus.

Kontrollpanelen matas med 230V och kan kopplas direkt mot stickkontakt. De två fläktenheterna kopplas sedan till kontrollpanelen med 0,25mm2 kablar, 12V likström. Det medföljer snabbkontakter från de båda fläktarna men kablar och stickkontakt medföljer ej. 

Fakta

  • Max 40m² (gäller bostadsutrymme där människor vistas)
  • Filter G3
  • Ljudnivå: 13-23 dBA (3m)
  • Återvinningsgrad: 82-97%
  • Max 10,1W
  • Forcering och nattsänkning
     
Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Vento Eco2 A50 S9 Pro
Ditt betyg
Copyright © 2021 Soliduct AB