OBS! Vår telefonsupport är tillfälligt stängd på grund av begränsad bemanning.

Spirorör 125 - 3000

Specialpris 365,00 kr 445,00 kr inkl. moms
I lager
Artikel
420

Spirorör av dimension 125mm i 3 meterslängd av högsta kvalitet.

Spirorör av dimension 125mm i 3 meterslängd av högsta kvalite.

Då kanalen håller europastandard så kan man med enkelhet blanda detaljer från olika fabrikat och vara säker på att de passar samman. För en tydlig demonstration hur detaljerna monteras ihop se vår monteringsinstruktion.

Genom att köpa dina ventilationskanaler hos oss försäkrar du dig inte bara om att kvalitén är hög utan också att priset är rätt.
Det kompletta ventilationssystemet består oftast av en rad kanaler i olika dimensioner som sammankopplas med böjar, T-rör, reduktioner, nipplar med mera och grenas ut i huset med till- och frånluftsdon i tak eller väggar. Hjärtat i systemet är ofta ett ventilationsaggregat som återvinner värmen från huset och renar luften med ventilationsfilter. Spirorör även kallat spirorör eller ventilationskanaler var från början kvadratiska kanaler som framställdes genom hantverk.

Det var i början av 50-talet som de två ingenjörerna Erling Jensen och Leif Andersson började arbeta på en maskin som kunde tillverka runda ventilationskanaler vilket ledde till en effektivare produktion samtidigt som resultatet blev en tätare och mer lättmonterad kanal. Maskinen som fick namnet spiro då den bygger på en teknik där plåten pressas i en spiral ligger till grund för namnet spirorör. Våra rör följer som ovan nämnt den europeiska standarden och är tillverkade i förzinkad stålplåt enligt SS-EN 10142, Z275.

Typ Spirorör 125
Längd 3 meter
Vikt  5 kg
Material Varmförzinkad stålplåt Z275
Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Spirorör 125 - 3000
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2022 Soliduct AB