SmartVent Wi-Fi mini FTX

5 288,00 kr inkl. moms
1 - 2 arbetsdagar
Artikel
3199

Ett litet FTX-aggregat med hög verkningsgrad för ett bättre inomhusklimat. 

Tack vare sin fördelaktiga storlek kan aggregatet enkelt monteras i exempelvis lägenheter, villor, sommarstugor, i sovrum, källarutrymmen eller på vinden.

Med Smartvents app kan du enkelt övervaka och styra alla ventilationsenheter från Smartvent

Oavsett var du väljer att placera ditt aggregat så kommer det att förbättra ventilationen samtidigt som det tar vara på värmen i luften.
Aggregatet uppfyller kraven för OVK*.

Mögel och rötangrepp riskerar att uppkomma när fuktig luft från boytor kommer upp till vindsutrymmen och kondenserar. I takt med att många valt att tilläggsisolera sina vindar har dessa problem ökat. I och med Smart1, finns nu en lösning som är enkel att installera och billig i drift. Vinden ventileras och värmen i ventilationsluften bevaras i vindsutrymmet. Den ökade ventilationen minskar risken för kondens med påföljande skador i byggnadens konstruktioner.

Kortfakta:
Max 40m² per enhet
Håltagning: 175mm
Längd: 420mm
Höjd: 310mm
Bredd:139-156mm
Ljudnivå: 22dBa
Flöde:6-14l/s
Verkningsgrad: >85%
Wi-Fi

 

Klicka här för monteringsinstruktioner och här för App-installationen. Smart1 levereras med rör avsett för väggtjocklek från 20mm upp till 420mm. Röret till Smart1 kan förlängas i steg om 500mm upp till flera meter vid behov. En förlängningssats finns som tillbehör och ökar rörets längd med 500mm.

 

*OVK är en obligatorisk ventilationskontroll som sker regelbundet i kommersiella och offentliga byggnader, gäller ej en- och tvåbostadshus.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:SmartVent Wi-Fi mini FTX
Ditt betyg
Copyright © 2021 Soliduct AB