Mitsubishi Lossnay VL-50
Specialpris 4 278,00 kr 4 654,00 kr inkl. moms
Endast 17 kvar
I lager
Artikel
3933

Nu kan Mitsubishi Electric presentera en ny miniventilation med återvinning upp till 80% och till ytor upp till 40m². Lossnay VL-50 som till skillnad från den större, Lossnay VL-100 endast kräver ett hål i väggen (120 mm) vid installation samt kan monteras horisontellt eller vertikalt.

Miniventilation VL-50
Med en ljudnivå ner till otroliga 15 dB gör det VL-50 till en av de tystaste ventilationerna på marknaden. Samtidigt är det en enkel installation då det endast krävs ett hål i väggen. Du kan även ersätta befintliga friskluftsintag. VL-50 har en temperatur-verkningsgrad på upp till 85% och drivs med enbart 4 W vilket gör den billigare än att ladda din mobiltelefon. Dessutom kan du välja om den ska monteras horisontellt eller vertikalt, allt för att den ska passa in i ditt hem. VL-50 levereras med stickkontakt och rör för väggar upp till 650mm, luftflödet är 51 resp. 15 m3/h.

Dålig ventilation är ett problem idag.
Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen är ventilationsaggregat från Mitsubishi Lossnay som vädrar med stängda fönster.

Våra miniventilationer
Våra miniventilationer levereras med stickkontakt vilket gör att du enkelt kan koppla in strömmen utan att behöva kontakta en elektriker. Dessutom har vår miniventilation med sin värmeåtervinningsfunktion lång livslängd med hög driftsäkerhet, vilket innebär att en längre tid framöver kan du vädra utan att släppa ut värmen.

Enkel att använda
De har 3 lägen som du styr genom ett enkelt handgrepp.
Ett drag – Startar på låg hastighet
Två drag – Hög hastighet
Tre drag – Avstängd

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Mitsubishi Lossnay VL-50
Ditt betyg
Copyright © 2023 Soliduct AB