OBS! Vår telefonsupport är tillfälligt stängd på grund av begränsad bemanning.

Fresh Intellivent SKY

Specialpris 1 678,00 kr 2 349,00 kr inkl. moms
I lager
Artikel
3899
  • Köp 2 för 1 628,00 kr per styck och spara 3%

Nu lanserar vi badrumsfläkten Intellivent SKY, en helt banbrytande världsnyhet som är starkare och smartare än någonsin. Med en unik luktsensor, överlägsen tryckförmåga och avancerad fuktkontroll är Intellivent SKY optimerad för att skapa en frisk och behaglig badrumsmiljö.

Snabbfakta
• Unik luktsensor
• Hög kapacitet och tryckförmåga
• Enkel och smidig installation
• Intelligent och självstyrande fuktstyrning
• Motorstyrning - håller varvtalet
• Löstagbart fläkthjul för enkel rengöring
• App och kapacitiv panel för inställning
• Ljussensor för timerstart
• Boost och paus via App
• Konstant drift
• Vädring
• Svensktillverkad & 5 års garanti

Unik luktsensor
Som enda badrumsfläkt i världen har Intellivent SKY utrustats med en luktsensor som känner av starka lukter. När sensorn upptäcker en stark lukt ökar fläkten varvtalet och avlägsnar snabbt lukten för att luften hela tiden ska kännas fräsch.

Överlägsen tryckförmåga
Intellivent SKY har en helt överlägsen tryckförmåga. Detta gör att fläkten klarar långa kanaler och böjar utan att göra avkall på ventilationsförmågan.

Självjusterande fuktstyrning
Intellivent SKY har en helautomatisk fuktstyrning vilket innebär att den startar automatiskt när den indikerar förhöjd fuktnivå. När fukten ökar i rummet ökar fläkten luftflödet för att klimatet i badrummet åter ska förbli behagligt.

Extremt tyst
Trots att Intellivent SKY är försedd med en ny och betydligt starkare motor än alla andra föregångare, är fläkten i det närmaste ljudlös.

Självtänkande
Ytterligare en smart funktion med Intellivent SKY är ljussensorn. När du går in i rummet märker fläkten av det och startar. Tillsammans med vädringsprogrammet som sätter igång när fläkten varit inaktiv i 26 timmar gör den fläkten helt självtänkande. Därför passar fläkten utmärkt i alla utrymmen som utsätts för fukt och lukt. Perfekt för badrum, källare eller i ett fritidshus.

Touchpanel
En intuitiv och unik panel aktiveras när du touchar på/av-knappen. Här kan du enkelt styra fläktens viktigaste funktioner. När du är klar slocknar panelen och blir i det närmaste osynlig igen. Det är också enkelt att genom ett knapptryck återgå till fläktens ursprungliga fabriksinställning.

Finjustering via App
Med vår Bluetooth-App Fresh Ventilation kan du skräddarsy ett flertal funktioner för att passa just dina förhållanden. Praktiskt när fläkten är monterad i taket och du har svårt att nå upp till touchpanelen.

Smidig installation
Tack vare den genomtänkta designen är Intellivent SKY enkel att både montera och installera (inte minst tack vare snabbkopplingen för kablarna). När du behöver rengöra fläkten tar du med ett enkelt handgrepp av fläkthjulet. Fläkten är godkänd för både tak och väggmontage.

Utvecklad, designad & tillverkad i Småland
Intellivent SKY är resultatet av ett gediget hantverk och tidigare erfarenheter där vi med noggrannhet och precision har skapat framtidens badrumsfläkt.
Svensktillverkad kvalitet med teknik och design i perfekt harmoni.


SPECIFIKATIONER
Maxkapacitet: 140 m³/h
Maxtryckförmåga: 57
Ljudtrycksnivå 3m, min: 19 dB(A)
Effektförbrukning: 2 - 5 W
Inbyggnadsmått i vägg: 29 mm
Håltagning: Ø105 / 130 mm
Material: ABS plast
Kapslingsklass:
Spänning: 100-240 V
Frekvens: 50-60 Hz
Max omgivningstemperatur 50°C

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Fresh Intellivent SKY
Ditt betyg
Copyright © 2022 Soliduct AB